Schoolhouse refurbishment plans

The schoolhouse itself had a complete refurbishment, including work to the roof, new internal walls, windows, door, electrical wiring and heating, plumbing and floor covering.

The change of use from a domestic dwelling to a commuity centre was approved by Aberdeenshire Council, full details may still be viewed on the Council website planning register with reference APP/2013/1387.

Schoolhouse plan

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s